Nieuwsbrief mei 2024

TNosubs - Header newsletter

Welkom bij de gloednieuwe nieuwsbrief, speciaal voor jou als websitebeheerder. Enkele keren per jaar ontvang de laatste ontwikkelingen en handige tips voor websitebeheer rechtstreeks in je inbox.

Release update

Op 27 februari is er een release update van het content management systeem geweest. Je leest er alles over in de presentatie.

Toegankelijkheid

Begin 2024 is de systeemaudit uitgevoerd. Met als prachtige resultaat dat het TNO-subsitesysteem aan 47 van de 50 succescriteria voldoet aan WCAG 2.1 niveau AA.

Tips&Tricks: Hoe maak je een quote?

Door het component 'Content' over volle breedte op een landingspagina te plaatsen heb je een mooie basis voor een quote.

  • Plak de geschreven tekst zonder opmaak.
  • Selecteer alle tekst en geef deze de opmaakmaakstijl 'Blockquote' via het dropdown menu onder 'Paragraaf'.
  • Voeg als afbeelding de profielfoto van de quotee toe.

Wil je de de naam en functie van de quotee op de volgende regel bínnen de quote? Gebruik dan geen enter, maar een shift-enter. Tot slot kun je de naam vet en functie cursief maken.

Eventueel kun je -zoals het voorbeeld op de TNO Demo subsite- de achtergrond van de quote een accentkleur geven. Dat doe je door bij  'Blokrol' de optie 'Accent' te kiezen.

Alle websites hebben een eigen kleurenpallet. De weergave van de quote zal dan ook overal anders zijn. Zie ook het voorbeeld op de TNO Tech Transfer website.

Live check-in

Gister was de eerste bijeenkomst met een aantal website-eigenaren. Kon je er niet bij zijn, maar wil je toch graag weten wat er is gedeeld? Lees het op de demo subsite.

Tot slot

Heb je vragen, aanvullende wensen of wil je wat afstemmen? Laat het weten! Dan gaan we ermee aan de slag. Neem meteen contact op.

Copyright 2024 TNO
Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van de TNO Demo subsite.
Aanmelden | Reageren | Afmelden